Kerstboodschap / ‘Een schitterend 2024’

Beste collega’s,

Deze maand hebben we na vijf jaar eindelijk weer een echte kerstfair! Waar collega’s laten zien ‘hoe zij het doen’. Niet op het werk maar met zelfgemaakte producten. Daarnaast staan op de kerstmarkt alleen lokale ondernemers. Mooi om zo met elkaar de feestmaand in te gaan.

We nemen daarmee een aanloop naar een wel heel bijzonder jaar: het 25-jarig jubileum van het Albert Schweitzer ziekenhuis. We zijn het bijna vergeten, maar onze organisatie is ontstaan uit diverse ziekenhuizen. Velen herinneren zich de veranderingen die dat met zich meebracht nog als de dag van gisteren. Voor ons is het nu vanzelfsprekend maar we mogen er trots op zijn dat dit samengaan zo goed is geslaagd. Want samenwerken vraagt om een positieve houding en vertrouwen in elkaar. Er zijn genoeg voorbeelden in het land waar dit niet zo goed is gelukt.

In 2024 gaan we vieren dat we met elkaar zo’n prachtig ziekenhuis hebben opgebouwd. Waar collega’s en vrijwilligers met hoofd, hart en ziel werken. En waar we de ambitie hebben uitgesproken om onze zorg altijd door te laten gaan.

Onze strategische projecten zoals de Helene Schweitzer kliniek, thuismonitoring, kwetsbare ouderen, poli 3.0, en de doorstroming SEH richten zich op passende zorg voor de inwoners van onze regio. We werken daarbij steeds beter samen met de huisartsen en de zorginstellingen.

Het jubileumjaar gaan we dus groots vieren. We willen iedereen zien schitteren in 2024!  Dat begint met de tweede editie van het Zorggala in het Energiehuis op 11 januari aanstaande. De Zorgawards zullen daar worden uitgereikt. Vergeet niet op je favoriete kandidaten te stemmen via intranet. En zet ook de datum van het jubileumfeest alvast in je agenda: 31 augustus 2024!

Nu eerst de laatste loodjes van het werk in 2023. In november zijn neerslagrecords  verbroken. Het lijkt daardoor nog eerder en langer donker. Een extra reden voor de meeste collega’s om uit te kijken naar de feestdagen. Ik wens jullie warme kerstdagen en een schitterend nieuwjaar!

Er zijn ook veel collega’s die om welke reden dan ook opzien tegen de decembermaand. Hen wens ik lichtpuntjes en een hoopvol 2024.

Mede namens Diederik,
Annemiek

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur