Kort nieuws vanuit het ASz

Op deze pagina brengen we je graag op de hoogte van het laatste nieuws binnen het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Kort nieuws vanuit het ASz

Op deze pagina brengen we je graag op de hoogte van het laatste nieuws binnen het Albert Schweitzer ziekenhuis.

 

Kom aan tafel bij de OR!
Wist je dat je een paar keer per jaar bij de ondernemingsraad (OR) aan tafel kunt schuiven om met elkaar in gesprek te gaan over zaken die spelen in het het ASz en voor jou belangrijk zijn? Houd de agenda op intranet in de gaten voor de geplande data!

 

Bijzonder kerstverhaal?
Heb je een bijzonder kerstverhaal die je graag in de volgende editie van Aspect wil delen? Laat het ons weten via aspect@asz.nl.

Instagram take-over
Wil jij anderen graag een kijkje achter de schermen geven op jouw afdeling? Meld je dan aan voor een take-over en neem voor een dag ons ‘WerkenbijASz’ instagram-account over. Mail naar werken@asz.nl en we plannen snel wat in!

 

TikTok op z’n Schweitzers
Wist je dat ons ziekenhuis sinds een paar maanden een ‘werkenbijASz’ TikTok-account heeft waar elke vrijdag een nieuwe video online komt? Klik hier om naar het account te gaan en ons te volgen!

 

 

Zorggala 11 januari
In 2024 bestaat het ASz 25 jaar, tijd voor een feestje dus! In het jubileumjaar willen we alle medewerkers zien schitteren. Het eerste feestje is het ASz zorggala op donderdag 11 januari. Proost je met ons mee? Houd intranet in de gaten voor de laatste updates!

Een goed idee voor een rubriek?
Wij zijn benieuwd! Heb jij een tof idee voor een terugkerende rubriek in onze digitale Aspect? Laat het ons dan weten via aspect@asz.nl. We horen graag je ideeën!

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur